Logo Garantie
Australie Canada Nederland A+ A A-

Hulp nodig bij bestellen?

Bel nu 059-701067

 • Alles op voorraad
 • Geen verzendkosten
 • Eenvoudig betalen
 • Levering binnen 24 uur
 • Veilig en betrouwbaar
 • 7 dagen vrij op zicht
 • Ideaal voor bedrijven
 • Spreken is niet nodig
 • Topkwaliteit & eenvoudig

Uw redenen om het Senioren Alarm aan te schaffen:

 1. GEEN maandelijkse abonnementskosten voor uw alarmoproep systeem.
 2. Alarmoproep met waterdichte zender, deze mag zelfs mee in/onder de douche.
 3. Indrukken van de alarmoproep zender is voldoende, spreken is niet nodig.
 4. Het alarmoproep systeem heeft een batterij back-up in geval van stroomstoring.
 5. Er verandert niets aan uw huidige telefoon of manier van bellen.
 6. De alarmoproep gaat alleen naar bekenden, -kind- buur -vriend(in).
 7. Spreken kan na het ontvangen van de alarmoproep.
 8. Het systeem is ideaal voor bedrijven die aan de Arbo-eisen willen voldoen.

De werking

De werking

De werking van uw persoonsalarmering:

Het Seniorenalarm wordt aangesloten op uw telefoontoestel d.m.v. het meegeleverde kabeltje en belt dus via uw vaste telefoonlijn, het maakt niet uit van wie u een telefoonabonnement heeft of u nu KPN-Ziggo-Tele2 of elke andere aanbieder heeft het Seniorenalarm werkt altijd ook bij een zogenaamd combinatie pakket van internet en telefonie werkt het systeem perfect.

Zodra u hulp nodig heeft en het zendertje heeft ingedrukt dan wordt het eerst geprogrammeerde  lefoonnummer gebelt, dit is bijvoorbeeld de buurvrouw/man, deze neemt de telefoon op en hoort een vooraf ingesproken boodschap bijvoorbeeld: HULPOPROEP mevrouw Van Buuren.

Stel: er is niemand thuis, geen nood want uw persoonsalarmering belt automatisch ook de andere ingestelde telefoonnummers er is altijd de zekerheid dat alle ingestelde nummers worden gebeld. Dit is noodzakelijk ook als het eerst gebelde nummer wordt opgenomen, het opnemen van de telefoon betekend namelijk nog niet dat men ook hulp kan bieden het is van het grootste belang dat de hulpvrager ook werkelijk hulp krijgt. Stel: u wordt als eerste gebeld bent onderweg en komt door wat voor oorzaak ook niet aan - autopech, file, o.i.d.- dan is het goed te weten dat uw persoonsalarmering automatisch ook de andere ingestelde telefoonnummers belt.

Uw persoonsalarmering belt alle ingestelde telefoonnummers 2x, Waarom? Stel het is middernacht en u slaapt de telefoon gaat over maar het duurt enige tijd voordat u dit hoort en net op het moment dat u de telefoon opneemt wordt de verbinding verbroken dit gebeurt automatisch zoals u weet. Het is goed om te weten dat uw persoonsalarmering systeem u dan nog een keer belt. 

Hoe werkt de spreek en luister verbinding van uw persoonsalarmering? 

U wordt gebeld en hoort de tekst: HULPOPROEP mevrouw van Buuren Als de tekst stopt drukt u op de * toets van uw telefoon, hiermee heeft u de spreek/luisterverbinding geopend met de hoofdunit die bij de telefoon staat. Het is nu mogelijk om te communiceren met mevrouw van Buuren, de enige voorwaarde is dat zij zich in de buurt van de hoofdunit bevindt dus bijvoorbeeld in dezelfde kamer. Over het algemeen dient men zich te realiseren dat deze functie voor de hulpvrager niet het belangrijkste is de hoofdzaak is dat er hulp onderweg is. 

Heeft u nog vragen over de persoonsalarmering, wilt u het Senioren Alarm bestellen of heeft u aanbevelingen? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0228 59 6640.

Gratis verzending
in heel Nederland

Veilig en betrouwbaar